Aanbieding

Signaalversterker AEX-701

€25,00

€33,99

Bespaar: €8,99

Op voorraad

  • Excl. BTW: €20,66
  • Product Code: AEX-701

De AEX-701 draadloze signaalversterker of repeater herhaalt het signaal van een KlikAanKlikUit zender, waardoor u het zendbereik met maximaal 30 meter kunt vergroten. Ideaal om een ontvanger te bereiken die zich achter in de tuin bevindt. U kunt deze zender overal plaatsen, zowel binnen als buiten (IP56), zonder gedoe met installatiedraden. De zender werkt namelijk op batterijen.

Mocht u merken dat een bepaalde zendcode van bijvoorbeeld uw KlikAanKlikUit afstandsbediening niet altijd de gekoppelde ontvanger aanstuurt dan kunt u deze signaalversterker gebruiken om ervoor te zorgen dat de ontvanger wel naar wens bediend kan worden. U meldt hiervoor de betreffende zendcode van de afstandsbediening aan op de signaalversterker. Elke keer als u het betreffende aan of uit signaal stuurt met de afstandsbediening zal de signaalversterker deze zendcode oppakken en nogmaals versturen.

In totaal kunt u maximaal 6 zendcodes aanmelden per AEX-701 signaalversterker, mocht u meer dan 6 zendcodes willen herhalen dient u daardoor te kiezen voor meerdere repeaters. U kunt een zendcode niet bij meerdere signaalversterkers aanmelden.

De AEX-701 is te combineren met alle KlikAanKlikUit zenders met het automatisch codesysteem (productcode begint met een A, zoals AYCT-102, ATMT-502, etc.). Zo kunt u ook het zendbereik van de ICS-1000 en TPC-300 vergroten. Deze zender maakt gebruik van radiografische 433,92 Mhz technologie. Het signaal gaat door muren, ramen en deuren, met een bereik tot maar liefst 30 meter. Uitlopend model dus op=op